Tigaie grill din aluminiu turnat cu acoperire Teflon®

gratar pentru plita cu inductie - clubhoreca.ro

10 reguli de utilizare

1. Înainte de a utiliza tigaia pentru prima dată spălați-o în apă fierbinte cu săpun, uscați-o bine și ungeți-o cu puțin ulei sau unt.
Încălzirea la temperatură scăzută sau medie este suficientă pentru obținerea celor mai bune rezultate de preparare. Nu supraîncălziți niciodată suprafața plitei (temperatura maximă de 200-240° C este cea recomandată. Aluminiul turnat este un conductor foarte bun de căldură și supraîncălzirea continuă ar putea deteriora acoperirea. Nu încălziți tigaia-grătar atunci când este goală.

2. Tigaia trebuie folosită numai pentru gătit. NU utilizați tava pentru conservarea (depozitarea) alimentelor, pe perioade mai lungi de timp, deoarece unele alimente agresive pot deteriora stratul de acoperire antiaderent.

3. Folosiți numai spatule din lemn, Silicon și/sau Polyamidă pentru amestecarea alimentelor din tigaie și NU tăiați alimentele în tigaie.

4. După utilizare, lăsați tigaia să se răcească pentru o perioadă de timp. Apoi curățați-o cu apă caldă și săpun. Uscați-o bine.

5. NU recomandăm folosirea mașinii de spălat vase pentru curățare. Atenție: unele substanțe de curățare dure pot deteriora produsul !

6. Modificarea ușoară a culorii învelișului în interiorul tăvii nu are niciun efect negativ asupra calității produsului sau eficacității sale în timpul utilizării.

7. Mânerele se încălzesc în timpul folosirii !

8. Grătarul-tigaie este potrivit și pentru cuptor.
Este necesar să se folosească un protector (raft sau suport pentru tigaie) pentru a asigura o manipulare mai sigură a produsului.

9. Produsele sunt potrivite pentru toate tipurile de mașini de gătit: plite pe gaz, plite electrice, plite ceramice, plite pe inductie.

10. Faceți achiziții înțelepte ! … urmărind ofertele de pe www.clubhoreca.ro si pagina de facebook Club HoReCa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *