Despre clubhoreca.ro

 

este interfata dintre dumneavoastra si grupul de firme Euro Club Horeca.

Pentru cine nu cunoaste e important sa spunem ca suntem importatori si/sau comercianti de echipamente si accesorii pentru industria de catering si horeca, totodata producatori de souvenir-uri handmade adresate industriei turismului.

Produsele de marca Robot Coupe Franţa, sunt fabricate in inima Burgundiei, o regiune bine-cunoscuta pentru gastronomia sa. Producatorul francez a creat cu mai mult de 40 de ani in urma primul robot Robot-Coupe. De atunci acesta a evoluat odata cu tehnologia si ca precursor şi lider de necontestat, se impune si pe piata din Romania ca un puternic producator de echipamente de preparare dinamica a produselor alimentare, oferind o gamă largă de utilaje privind dotarea necesara restaurantelor, patiseriilor, catering-ului institutional, unitatilor de tip fast-food etc.

Produsele de marca Hendi Austria, sunt proiectate si fabricate sub directive europene stricte, fabricate in Rhenen, Olanda si/sau in fabrici atent selectate din întreaga lume.
De la infiintare pana in prezent, marca Hendi a conceput si pus la dispozitia utilizatorilor o colectie extinsa de echipamente nealimentare de catering, produse de bufet, articole de bucătărie şi veselă pentru industria de catering şi horeca care contine peste 4000 de exemplare.

Fara a face rabat de la calitate extindem, cu alte marci din Europa, gama produselor proiectate special pentru piata profesionala de catering.

Prin intermediul paginii web clubhoreca.ro ne propunem sa va informam cu privire la:
– produsele pe care le comercializăm
– valorile pe care le sustinem
– specialisti din domeniu pe care ii apreciem si admiram
– evenimentele la care participam.

Recomandam tuturor persoanelor care doresc sa devina clientii si/sau partenerii nostri, sa urmareasca periodic postarile facute pe pagina www.clubhoreca.ro pentru a face achizitii intelepte si/sau gasi oportunitati de afaceri.

Va multumim ca ati luat legatura cu noi.

Transmitem partenerilor nostri cele mai calde urari si sa le multumim pentru increderea acordata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *