Termeni & conditii

Termeni & conditii

Autorul/administratorul site-ului www.clubhoreca.ro pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul si conditiile de utilizare valabile si aplicabile pentru site-ul www.clubhoreca.ro.

Va recomandam sa cititi cu atentie informatiile prezentate mai jos intrucat accesul / vizitarea site-ului www.clubhoreca.ro se supune termenilor si conditiilor de utilizare si implica in mod clar, automat acceptul dumneavoastra cu privire la acestia. „Termeni si conditii” devine astfel contractul (intelegerea) dintre parti cu toate efectele si consecintele ce decurg din acesta.

Pe baza de statut/contract de prestari servicii, site-ul www.clubhoreca.ro este administrat si operat de societatea Club Souvenir s.r.l  (conform contract 1911.01 / 17.noiembrie.2019 )

Administratorul site-ului  www.clubhoreca.ro  isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestui acord, fara acceptul si/sau notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”.

Utilizatorii vor avea obligatia sa se informeze periodic cu privire la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, prezentate de administratorul site-ului.

Continut

Prezentul site contine in principal date si informatii referitoare la produse si servicii de vanzare, anunturi, meniuri dinamice de dialog etc.

Continutul  nu poate fi utilizat, transmis, reprodus, distribuit in alte scopuri decat cele legal permise.

Administratorul site-ului nu este raspunzator de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe acest site.

Frauda

Daca utilizati site-ul nostru sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces (nume utilizator, parola etc.) si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru actiunile desfasurate pe site cu contul si parola dumneavoastra. In cazul in care suspectati ca au fost compromise datele dumneavoastra de acces, veti notifica de indata in forma scrisa administratorul http://clubhoreca.ro pentru a bloca accesul la cont.

Administratorul site-ului nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate prin utilizarea neautorizata a contului sau a celor cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept de autor

Accesul neautorizat, copierea de informatii in vederea utilizarii lor in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor cu drept de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor, fiind pedepsite conform legii.

Accesand si/sau utilizand acest site sunteti de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care restrictioneaza sau previn utilizarea.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va recomandam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii web inainte de a-l cumpara.

Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. Este prevederea legala care reglementeaza raporturile comerciale dintre cumparator si comerciant.

In termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau de la incheierea contractului, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv.

Administratorul  www.clubhoreca.ro  face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare).

Va atentionam ca fotografiiile au caracter informativ si pot contine pe langa produsul promovat accesorii care au doar titlu de prezentare.

Drept aplicabil 

Prin accesarea si utilizarea site-ului www.clubhoreca.ro utilizatorul declara si asuma faptul ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea aparea intre utilizatori si administratorul Club Souvenir s.r.l.  sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul site-ului  isi rezerva dreptul de a face modificari privind structura, interfata paginilor si/ sau subpaginilor site-ului www.clubhoreca.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales. Isi rezerva dreptul ca fara vreo notificare prealabila sa intrerupa temporar sau permanent, partial sau integral serviciile puse la dispozitia utilizatorilor prin intermediul site-ului.

Pentru intrebari sau nelamuriri in legatura cu termenii de utilizare, contactati-ne prin intermediul formularului de contact existent pe site.

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate promovata de Club Souvenir s.r.l. are in vedere urmatoarele reguli

Politica de confidentialitate a Club Souvenir s.r.l. stabileste modul de utilizare a oricarui tip de informatie personala pe care o comunicati pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.

Informatia personala reprezinta orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele persoanei juridice / persoanei fizice, adresa sau telefonul).

Club Souvenir s.r.l. nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate. Informatiile colectate le utilizam pentru a onora comenzile si pentru a comunica clientilor nostri informatii complete referitoare la starea comenzilor si/sau a livrarilor. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, datele de facturare si numerele de telefon, cod numeric personal in cazul clientilor persoane fizice. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre noi.

Puteti sterge sau modifica din baza noastra de date informatiile pe care le-ati transmis, contactandu-ne pe numarul de telefon 0724 30 31 68 sau prin intermediul formularului de contact existent pe site prin e-mail office@clubsouvenir.ro

Daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra veti fi informati cu celeritate. Recomandam tuturor utilizatorilor sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si reactualiza preferintele.

In cazul in care aveti sugestii sau reclamatii referitoare la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati printr-un din modalitatile descrise anterior.

Garantia produselor de folosinta indelungata

Garantia comerciala a produselor de folosinta indelungata se face in conformitate cu Certificatului de garantie emis de catre producator.

Conform O.G. 21/1992 vanzatorul este obligat sa-i furnizeze consumatorului certificat de garantie si manual/instructiuni de utilizare doar pentru produse de folosinta indelungata.

Certificatul de garantie specifica conditiile in care pe perioada legala de 1 an consumatorul beneficiaza de repararea produsului in mod gratuit.

Conformitatea se refera la caracteristicile produsului oferite consumatorului prin publicitatea aferenta facuta.

In cazul solicitarii de reparatii in perioada de garantie, va fi necesara predarea produsului in conditii sigure de transport si livrare. Produsul va fi insotit de certificatul de garantie în original, documentatia tehnica cu care a fost livrat si copia facturii sau bonului fiscal ca dovada a achizitiei. Lipsa unuia dintre documentele enuntate anterior atrage dupa sine imposibilitatea asigurarii garantiei.

Conform L.G. 449/2003, Art.11, alin. 2, in perioada de garantie producatorul repara, inlocuieste produsul sau restituie contravaloarea acestuia. Perioada de timp admisa pentru remediere nu poate depasi 15 zile de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta comerciantului lipsa de conformitate a produsului.

Pentru defectele care necesita inlocuirea unor piese solicitate din import, perioada de remediere se poate prelungi până la 30 de zile.

Dupa trecerea perioadei de gratie de 30 zile, pentru echipamentul care nu a fost depanat sau inlocuit, cumparatorul poate solicita contravaloarea acestuia sau alte produse in schimbul valorii sale.

Returnarea produsului

Conform Ordonantei Guvernului nr. 34 / 12.06.2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul sa va retrageti din contractul incheiat la distanta, in maxim 14 zile de la data la care intrati in posesia fizica a produselor.

Daca produsul comandat nu corespunde prezentarii sau prezinta defecte de fabricatie, puteti cere inlocuirea acestuia sau restituirea contravalorii lui, in termen de maxim 30 de zile de la data achizitiei.

Ca sa puteti beneficia de acest drept aveti obligatia sa

  • va asigurati ca articolul returnat nu este utilizat, detine ambalajul original si toate accesoriile aferente, este returnat in conditii de siguranta care ii confera integritate.
  • transmiteti in forma scrisa prin e-mail, o declaratie neechivoca de retragere din contractul incheiat la distanta, prin care ne informati cu privire la decizia dumneavoastra

Urmare a retragerii din contractul incheiat la distanta, va va fi rambursata valoarea pe care am primit-o de la dumneavoastra; exceptie facand costurile suplimentare rezultate de transportul bunurilor

In cazul rambursarii, inainte de expirarea perioadei de 14 zile de la data la care ati facut achizitia si dupa ce ne-ati comunicat retragerea, expediati produsele la adresa str. Cerbului, nr.5, ap.12, Brasov fara intarziere si asigurati-va ca au fost predate.

Costul direct al returnarii produselor va fi suportat de catre dumneavoastra.

Responsabilitatea pentru diminuarea valorii produselor in urma manipularilor (altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatii si functionarii produselor) va va apartine in totalitate.

Pentru returnarea produselor comercializate ne puteți contacta telefonic la numărul 0724 30 31 68.

Termeni si conditii
Termeni si conditii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *